Onze Kamers

Bel voor je meisje
 • Maandag t/m Vrijdag 11:00 — 22:00
 • Zaterdag 12:00 — 20:00
 • Zondag 12:00 — 18:00

Kamer 1

In kamer 1 bevind je je in de wereld van het rode pluche Met een royaal bed , een riante 2 zits bank wasgelegenheid en airco . Vraag tijdens een afspraak welke kamers op dat moment beschikbaar zijn.
Bel Nu !

Kamer 2

Kamer 2 is recent verbouwd Met wasgelegenheid en airco … volledig ingericht met luxe materialen om heerlijk weg te dromen met een prachtige dame in je armen. Vraag tijdens een afspraak welke kamers op dat moment beschikbaar zijn.
Bel Nu !

Kamer 3

Kamer 3 is 1 van onze grotere kamers met grote flatscreen, een heerlijk bad, aparte wasgelegenheid en airco op het heerlijke grote bed met spiegels kan je bijzonder lekker genieten tussen de zachte kussens. Deze kamer heeft ook een apart zitje waar je op je gemak kunt bijkomen met het meisje van je dromen onder het genot van een koel drankje. Vraag tijdens een afspraak welke kamers op dat moment beschikbaar zijn.
Bel Nu !

Kamer 4

Kamer 4 is onze 2e grotere kamer met een groot bed tussen kristallen kroonluchters en romantische muziek, grote flatscreen,
een heerlijk bad, aparte wasgelegenheid en airco. Ook deze kamer heeft een gezellig zitje bij de grote flatscreen In deze kamer blijf je maar verlengen met je favoriete meisje… gewoon omdat het zo lekker is..Vraag tijdens een afspraak welke kamers op dat moment beschikbaar zijn.
Bel Nu !

Kamer 5

Kamer 5 is vol met spiegels die deze kamer een heel spannend tintje geven. Natuurlijk heeft ook deze kamer een wasgelegenheid en airco
Vraag tijdens een afspraak welke kamers op dat moment beschikbaar zijn.
Bel Nu !

Veel Gestelde Vragen

Andere vragen voor ons?

Neem dan contact op met Maison Monty
 • Ik ben nog nooit in een prive huis geweest. Wat kan ik verwachten?

  Wanneer u ons bezoekt wordt u vrijwel direct aan de beschikbare dames voorgesteld. Wanneer er iemand naar uw smaak bij zit maakt u een keuze en rekent u af bij de gastvrouw. Er wordt u een non alcoholisch drankje aangeboden en het genieten kan beginnen.

   

 • Zijn de prijzen all-inclusief?

  De term all-in horen wij steeds vaker. De prijzen zijn bij ons gebaseerd op frans en intiem met condoom met een dame naar keuze. Wanneer een dame ook tongzoenen en beffen / vingeren als mogelijkheid aanbied is hier geen meerprijs aan verbonden. Heeft u een speciale service aanvraag? Dan dient u dit vooraf met het meisje te bespreken. Dit kan in de meeste gevallen telefonisch of via de WhatsApp

 • Kan ik meerdere hoogtepunten krijgen?

  In een “quicky” van 15 minuten zit 1 hoogtepunt , neem je een half uur dan bestaat dit uit 2 hoogtepunten ( 1x intiem en 1x op een andere geile manier ) Bij 3 kwartier of langer heb je meerdere keren intiem en meerdere hoogtepunten. Bekijk onze prijzen voor meer informatie.

Bel ons Direct

Ervaar de magie van Maison Monty vandaag nog!

Bel voor je meisje
Vertalen »